BESSENYEI FERENC
kétszeres Kossuth-díjas, érdemes és kiváló művész, a Nemzeti Színház örökös tagja,
a Nemzet Színésze és több más kitüntetés birtokosának
autentikus honlapja

ÉSZAK-KOREA SZINTJÉRE SÜLLYEDTÜNK LE


MINDEN SZÉPET ÉS ÉRTÉKESET ELVESZTETTÜNK – ÖRÖKRE?


Linkgyűjtemény a korona-őrületről szóló cikkhez


UTOLSÓ FRISSÍTÉS 2020. augusztus 25-én!
Miként a szöveges cikkben már olvasható volt, Dr. Wodarg volt az első, aki saját honlapot nyitott, hogy leleplezhesse azt a világméretű csalást, amit a koronavírussal kapcsolatban a döntéshozók a világ lakossága ellen elkövetnek. És ő volt az első, akinek a honlapját több ízben is eltávolították az internetről. Szerencsére a tiltakozás olyan heves volt, hogy a szerver kénytelen volt meghátrálni, és visszaállította a honlapot. – Ugyanakkor ez figyelmeztetésül szolgált az összes többi igazságért harcoló közösség és egyén számára, így ettől kezdve legtöbbjük egy-egy videó feltételekor már azzal kezdi mondandóját, hogy a látogatók töltsék le az adott dokumentumot és terjesszék.
     A youtube különösen Dr. Bodo Schiffmann videóit törli, de ő következő videóiban igyekszik törölt videóinak rövidített tartalmát vagy egészét újra közzétenni.

Az ezen az oldalon megadott felvételek közül augusztus 10-én estéig hét (7) felvételt törölt a youtube. – Hogy a dokumentumokat mégis meg lehessen találni, a következőket lehet megtenni. Először magán a youtube oldalon kell a keresőbe a dokumentum teljes nevét beírni. Ha szerencsénk van, akkor már valaki újra feltette a videót, és ott meg lehet nézni – amíg azt is le nem törlik, de a keresési folyamatot többször is el lehet végezni, nyilván sokáig akad olyan valaki, aki újra felteszi.
     Ha a youtube-n nem található már meg a videó, akkor is van még egy megoldás: direkt a google.com keresőbe kell beírni a dokumentum teljes nevét, és ha valamilyen másik oldalon megvan a keresett videó, akkor azt így meg lehet találni.
     Az eddig törölt hét videóból négyet az első módszerrel lehetett megtalálni, hármat pedig a másodikkal. A listán megtartom a felvételek eredeti helyét is, de melléjük kiteszem az új helyüket. Azt persze nem lehet tudni, hogy mennyi ideig lesznek még láthatók ezen új címük alatt.
     A törölt videók mindegyike nagyon fontos, nem csoda, hogy törölték őket, de itt csak egyre hívom fel különösen a figyelmet: Egy ulmi egyetemista tanulmányára, melynek címe: Die Zerstörung des Corona Hypes (A Korona-őrület lerombolása) (leleplezése, megcáfolása), amit eredeti helyén is rengetegen néztek meg, új helyén pedig már csaknem hatszázezren. Nagyon alapos munka, melyben a legkompetensebb személyektől idéz, érdemes végig nézni.


1. Dr. Wolfgang Wodarg tüdőgyógyász, járványszakember stb. stb. E járvány-hisztéria kapcsán készített saját honlapján:
     https://www.wodarg.com/
megtalálható összes címe, hivatala, melyek felsorolása csaknem oldalakat tölt be. Témánkat érintve e hosszú felsorolásból ez a legfontosabb: Évekig vezetett olyan egészségügyi intézményt, melynek élén neki kellett arról döntenie, hogy egy fellépő járvány milyen megszorító intézkedéseket követel – a legjobb ajánlás arra, hogy komolyan vegyük véleményét a mostani esetben is. Honlapján angol és német nyelven hivatalos jegyzőkönyveket és statisztikákat mutat be állításai igazolására. Hatalmas munkát fektet be, hogy megnyugtassa és meggyőzze, de egyben fel is rázza az embereket.
     Dr. Wodarg volt az első, aki felhívta a figyelmet a világméretű csalásra, és mivel egész életében e témával foglalkozott (tagja volt az Európa Tanácsnak, és ezért a sertés-grippe hisztériánál még el tudta érni, hogy hivatalos vizsgálóbizottság tárja fel a csalást), tehát abszolút kompetens személy a mostani helyzet megítéléséhez, az ő első videói közül párat több nyelvre lefordítottak, és feltettek a youtube-ra.

Néhány különösen érdekes videója:
     – "Stoppt die Corona-Panik" (Állítsátok le a korona-pánikot) angol felirattal
     – Krieg gegen die Bürger: Coronavirus ein Riesenfake? (Háború a polgárok ellen: Koronavírus egy óriási hazugság?)
     – Stunning insights into the Corona-panic angol nyelven
     – Coronavirus – nicht schlimmer als eine "schwere Grippewelle" (A koronavírus: nem rosszabb, mint egy „súlyos influenza-járvány”)
     – Lungenfacharzt Wolfgang Wodarg spricht jetzt LIVE über die Auswirkungen des Corona Virus (Tüdőgyógyász W. W. élőben beszél a Koronavírus kihatásairól)
     – Corona: kein Grund zur Panik? (Korona – nincs ok a pánikra?)
     – „Der Corona-Rebell“
     – Corona Panic - erstaunliche Einblicke (Korona-pánik, meglepő adatok)    TÖRÖLVE   –   AZ ÚJ LINK

A "Stoppt die Corona-Panik" (Állítsátok le a korona-pánikot) című videót többek között ezekre a nyelvekre fordították le:
     – Visión critica del Dr Wolfgang Wodarg sobre CovidDr. Wolfgang Wodarg fala sobre o Coronavírus
     – Korona Olaylari Nasil Başladi, Tekrar Sindirerek Hatirlayalim
     – Kuidas dr Wolfgang Wodarg näeb praegust koroonapandeemiat
     – Staronový koronavirus - Dr. Wolfgang Wodarg - zajímavý pohled
     – ODBORNÝ POHLED na COVID-19 Wolfgang Wodarg
     – Dr Wodarg : les coronavirus = 7 a 15% des virus présents dans nos corps - ÉNORMÉMENT DE CORONAVIRUS!
     – CADA ANO, NUEVOS VIRUS. Dr. Wolfgang Wodarg: "Hay científicos que desean ganar prestigio político"

A Dr. Wodarg-gal készített felvételek sorát egy 2020. július 24-én készült beszélgetéssel zárom, amit az az ügyvédekből álló vizsgálóbizottság egyik tagja készített vele és Adelheid von Stösser ápoló-szakértővel, melynek az a célja, hogy vizsgálataik eredményét a közvélemény elé tárja:
     – Pflegeexpertin Adelheid von Stösser & Dr. Wolfgang Wodarg im Interview


2. Prof. Dr. med. Sucharit Bhakdi: nemzetközileg elismert mikrobiológus, többszörösen kitüntetett kutató és „infektológus”, aki a legkeményebb szavakat, legsúlyosabb ítéletet mondta ki a meghozott intézkedésekkel kapcsolatban, és akit korona-témában Dr. Wodarg után a legtöbben ismernek. Wodarg mellett ő volt az a szakember, aki Németországban felemelte szavát a sertés-grippe körüli hazugságokra és csalásokra. Professzor Bhakdi a kezdetektől ott van a világ öngyilkossága ellen folytatott harc élvonalában, nemrég könyvet adott ki, melyben pontról pontra leírja a legfontosabb tudnivalókat és leleplezi a csalásokat. Nagyon sokan vannak, akik az ő felhívásának köszönhetik, hogy rájöttek az igazságra. (Valószínűleg, hogy időközben az ő beszédei közül is többet lefordítottak már magyarra.)
     – Corona-Krise: Prof. Sucharit Bhakdi erklärt warum die Maßnahmen sinnlos und selbstzerstörerisch sind (Korona-krízis: Prof. Sucharit Bhakdi elmagyarázza, hogy az intézkedések miért értelmetlenek és önrombolók) – Ebben a videóban hangzott el az a megrázó és felrázó mondat, amire azóta is rendszeresen hivatkoznak azok, akik „mert nem tehetnek mást”, meggyőződésükből harcolnak a kormányok embertelen és ostoba intézkedései ellen: „A most hozott intézkedések önpusztítóak, és ha a társadalom elfogadja őket, akkor kollektív öngyilkossághoz vezetnek.”

Prof. Bhakdi időközben saját csatornát nyitott a youtube-n, ahol minden eddig vele elkészített interjú megtalálható:
     – https://www.youtube.com/channel/UCgjxQLDkeoa-uJu4sE0eNrg/videos,
    az itt megtekinthető videók közül néhánynak a linkjét még ide is bemásolom:
     – Offener Brief an die Bundeskanzlerin von Prof. Sucharit Bhakdi (Nyílt levél Merkel kancellárnak)
     – Gespräch mit Prof. Dr. Sucharit Bhakdi zu Covid-19
     – Corona Wahn ohne Ende mit Prof Dr Sucharit Bhakdi Servus TV    TÖRÖLVE   –   AZ ÚJ LINK


3. Dr. Bodo Schiffmann fül-, orr-gégész (a németországi Sinsheim-ben egy „Schwindelambulanz” (szédüléses betegek klinikája) alapítója és vezetője), aki jól felépített, naponta megjelenő, szuggesztív és abszolút objektív tényeket bemutató videóinak köszönhetően mára a nemzetközileg legismertebb aktivistája lett annak a csoportnak, akik felismerve az igazságot, harcot hirdettek a drasztikus intézkedések és ezek meghozói ellen. Időközben ő és társai politikai pártot is alapítottak, mert csak ettől remélik, hogy véleményüket a közéletből se lehessen többé teljesen kizárni. Dr. Schiffmann néhány videója magyar feliratozással is megtalálható az interneten, Dr. Gödény György magyar „ellenálló” orvosnak köszönhetően.
     Először ezeknek a videóknak az elérhetősége következik:
     – Csalás és ámítás, az eredeti német itt látható: https://youtu.be/2taJPDG8mf0
     – Koronavírus - szakértők szemével – A bejátszásokban szerepel Dr. Stefan Homburg, Dr. Hendrik Streeck, Dr. Sucharit Bhakdi, Dr. Klaus Püschel, Dr. John P. A. Joannidis, Dr. Bodo Schiffmann
     – Elveszett illúziók és a tények – Dr. Sucharit Bhakdi és Dr. Bodo Schifmann néhány régi, új információval lát el bennünket a koronavírus őrülettel kapcsolatban

Dr. Schiffmann régi csatornája, melyekre kb. 2020. június végéig töltötte fel videóit, itt található:
     – https://www.youtube.com/c/SchwindelambulanzSinsheimDrBodoSchiffmann/videos
     az új csatornája (melyeken már a felvételek hangneme is kicsit más), azaz a kb. július elejétől készített videók helye, pedig itt:
     – Alles Ausser Mainstream Dr. Bodo Schiffmann

Ezen az utóbbi csatornán található ez a 2020. július 15-én készült videó, melyben Dr. Schiffmann ismét megcáfolhatatlan bizonyítékokkal mutatja be a mainstream média pofátlan hazugságait:
     – Corona 102 - Rücksichtslose Deutsche auf Mallorca ohne Masken und Abstand, nur wo?

Egy érdekesség, ami ezekben a napokban (2020. július 28.-30.) történt: Dr. Schiffmann „Corona 110” jelű videójában ismét bemutatta a mainstream média aljas csúsztatásait: A Robert Koch Intézet, mely úgy ad hazug információkat, hogy közben honlapjára felteszi a valós statisztikákat (ez a kétszínűség is jól mutatja azt a megvetést, amivel a döntéshozók és segítőik az embereket kezelik: még csak nem is titkolják, hogy hazudnak, amikor a hírekben rémisztgetik a lakosságot, hiszen honlapjukon bárki meggyőződhet/ne róla, hogy mi a valóság), tegnapelőtt bejelentette a német közszolgálati tévében, hogy újra „veszélyesen” emelkedik a fertőzöttek száma. Csak azt nem tette hozzá, hogy 1) sokkal több (és naponta egyre több) embert tesztelnek, mint eddig bármikor; 2) minden tesztnek, még a legjobbnak is, van hibaszázaléka; 3) hogy ez a teszt, amivel a COVID-dal kapcsolatban világszerte dolgoznak, a legmagasabb hibaszázalékot felmutató tesztek közé tartozik; 4) a most pozitív tesztet mutató „fertőzöttek” száma alacsonyabb, mint a hivatalosan elismert teszt hibaszázaléka!; 5) az, hogy valakinek a tesztje pozitív, egyáltalán nem jelenti, hogy az illető beteg is, vagy bármiféle tünete van. – És mi a következmény? Ma már a magyar hírekben (és nyilván más országok híreiben is) fő címként mondják be, félóránként minden csatornán, hogy „Németországban veszélyesen emelkedett az új fertőzöttek száma!” – Így készülnek a hazug, romboló, aljas szándékkal terjesztett álhírek! – Már csak azért is érdemes Dr, Schiffmann videóit követni, mert ő szinte naponta tesz fel kommentárokat a közmédia legújabb álhíreihez, vagyis tőle minden rémhírről megtudható, hogy mit kell róla tartani.


4. Magyar tiltakozók: Ismereteim szerint Magyarországon meglepően kevés szakember van, aki megpróbálkozott azzal, hogy az állampolgárokat felvilágosítsa a valós helyzetről, és felhívja a figyelmet arra, hogy a hivatalos média valótlanságok terjesztésével szándékosan kelt hónapok óta pánikot. Akik mégis megpróbálnak valamit tenni, a következők:
     – Dr. Gödény György, akinek videói itt találhatók: https://www.youtube.com/c/DrGődényGyörgy/videos, és aki a következő három szakemberrel – Dr. Tamasi József belgyógyász, Dr. Pócs Alfréd ortopédsebész, és Guttmann Tamás pénzügyi szakember – felvilágosító videó-sorozatot készített, melynek első része itt nézhető meg:
     – „Hárman egy asztalnál” (bár azóta már négyen vannak)
     – Guttmann Tamás „Mi lesz velünk?” című videó sorozatában folyamatosan jelentet meg új videókat, ezek közül való a következő, július 7-én feltett felvétel:
     – Le a maszkokkal! Mi lesz velünk? különkiadás

Nagyon hasznos az a tanulmány, amit Király József fordított le németből, amelyben Stephan Kohn minisztériumi főtanácsos (Oberregierungsrat) a német Belügyminisztérium (BMI) KRITIS-stratégiájának felelőse (KRITIS: veszélyeztetett infrastruktúrák) készített a drasztikus korona-intézkedések okozta tragédiákról, és amit, miután felettesei nem tettek semmit, átadott az alternatív internet egyik résztvevőjének közzététel és terjesztés céljára:
     – Corona Papers (Korona akták)

Ezen kívül még egy nagyon alapos és fontos dokumentum érhető el magyar nyelven az interneten, mely folyamatosan frissül:
     – Tények a Covid-19-ről

Újabb magyar nyelvű felvilágosító honlapok a korona-vírus őrületről:
     – Orvosok a tisztánlátásért
     – Vilaghelyzete.com
     – Apaszív Egyesület
     – Vírusinfók
     – Clime news
     – Petició a maszkhordási kötelezettség eltörléséért

Magyar nyelvterületről az eddig említetteken kívül még Dr. Lenkei Gábor és Szedlacsik Miklós neve bukkan fel az aktív „ellenállók” között.


Németországban már a kezdetektől fogva sokan, de ahogy múlik az idő, és a helyzet nemhogy javulna, de az ú. n. „második hullám” és a védőoltás kötelezővé tételének emlegetésével csak romlik, egyre több szakértő, orvos, vírológus, mikrobiológus, közgazdász – neveiket lásd a következő fotón – dolgozik fáradhatatlanul azon, hogy a megtévesztett embereket a valóságról tájékoztassa, és ellenállásra buzdítsa. A riporterek gyakran feltett kérdéseire, hogy „miért csinálják ezt”, „miért fecsérlik idejüket a tiltakozásra és a felvilágosításra”, ezt a választ adja mindegyikük: „Nem tehetek mást. Nem tehetek a meggyőződésem ellenére.”
     Miután fent már közöltem a legfontosabb honlapokat, videókat, most a nem kevésbé fontos, de talán nem annyira ismert felvételek listája következik (amit csak abbahagyni lehet, befejezni nem, mert számuk naponta bővül):

Először néhány, e témával foglalkozó honlap címe (ma már sokkal több ilyen honlap található meg az interneten):
     – querdenken
     – RUBIKON
     – GD-TV Schwäbisch Gmünd
     – Punkt.PRERADOVIC
     – Ken Jebsen – KenFm
     – Dr. Markus Krall – Atlas-Initiative
     – QS24.tv
     – Michael Mross – Mmnews
     – Prof. Günther Schold - eigentümlich frei television
     – Denta Beaute = Jaroslav Belsky
     – Ignaz Bearth
     – https://Klagepaten.eu
     – https://elternstehenauf.de
     – http://lehrer-fuer-aufklaerung.de
     – https://www.ärzte-für-aufklärung.de
     – Anwälte für Aufklärung
     – https://swprs.org
     – https://mutigmacher.org

Végül a legfontosabb és legérdekesebb videók, írások, hangfelvételek, melyek segítenek eligazodni ebben a káoszban, és felkészülni mindarra a borzalomra, melyek még csak ezután várnak ránk (a szerzők nagy részének neve szerepel a fenti listán a „Laut Propagandapresse: "Verschwörungstheoretiker"” (a propaganda-sajtó szerint "összeesküvés-teorerikusok") oszlopban
     – „Unter falscher Flagge“ (Shiva Ayyadurai und Jasmin Kosubek)
     – Massenhafte Corona-Tote in Italien? Nach Dr. Claus Köhnlein "ein Kunstfehler"
     – Ken Jebsen: Corona-Diktatur? Machtergreifung im Deckmantel der Volksgesundheit?
     – Virologin Prof. Dr. Karin Mölling warnt vor Panikmache
     – Dr. Stefan Hockertz: "Die meisten Menschen sterben MIT und nicht AN Corona"!
     – Prof. John P.A. Ioannidis, Stanfordi Egyetem: Perspectives on the Pandemic
     – Prof. Dr. Stefan Homburg: Ungeschminkte Fakten zu Corona
     – Prof. Dr. Stefan Homburg: „Es ist eine Lüge“    TÖRÖLVE   –   AZ ÚJ LINK
     – Pepe Escobar: Kontrollierte Zerstörung
     – Prof. Dr. Franz Ruppert: Was ist hier wirklich los?
     – Die Zerstörung des Corona Hypes    TÖRÖLVE   –   AZ ÚJ LINK
     – Rolf Kron: Corona Virus – Hat der Wahnsinn System?
     – Ernst Wolff: Corona und der herbeigeführte Crash
     – Ernst Wolff: Corona-Pandemie – Wie BlackRock u.a. Hedgefonds nach dem Börsencrash gewinnen
     – Michael Klonovsky: Maskenpflicht in Deutschland    TÖRÖLVE   –   AZ ÚJ LINK
     – Xavier Naidoo: Wir erleben die letzten Atemzüge der BRD    TÖRÖLVE   –   AZ ÚJ LINK
     – Dr. med. Andres Bircher: Coronavirus - Grippe mit schönem Namen    TÖRÖLVE   –   AZ ÚJ LINK
     – Dr. Dr. Knut Wittkowski: Corona-Virus COVID-19 - Ein Lockdown verlängert die Epidemie
     – Nicht Leben und nicht Sterben dürfen
     – Anette Sorg: Corona – Was mich umtreibt, was viele umtreibt: Ein andauerndes Chaos
     – Eva Herman: In Kürze wird die Neue Weltordnung installiert sein
     – Doctor Jensen Under Fire For Exposing America & Vaccine Evil Plan To Depopulate Africa
     – Coach Cecil: Corona Virus Schock
     – Von Scheindemokratie zur offenen Diktatur – Politologe Hermann Ploppa im Gespräch


VISSZA A KORONA-ŐRÜLETRŐL SZÓLÓ CIKKHEZFeltéve: 2020. augusztus 5.
Frissítve: 2020. augusztus 11.
Frissítve: 2020. augusztus 25.
az ELEJÉRE    


             ÉLETE         PÁLYÁJA        SZÍNHÁZ         KEZDŐLAP         FILM-TV         EGYÉB         KÉPGALÉRIA